Olvass a stílusos gin-tonic fogyasztásról Elolvasom Slide Fedezd fel a Macallan Sienna különleges stílusát! Egyedi 1824 sorozat, kizárólag a készlet erejéig. MEGNÉZEM Macallan Sienna Slide LONDON
ESSENCE

Hello május, Hello gin!

1 db Seven Hills Tokaj gin
6 db London Essence ital
3 db egyedi koktélrecept

ár: 15 990 Ft
Budapesten és Pest megyében díjmentes kiszállítás

SevenHills Tokaj gin
Italkülönlegességek Neked

Spirit & Style

Elhivatottságunk olyan kiváló minőségű, prémium világmárkák, valamint ezzel párhuzamosan, részben magyar alapanyagok és munkaerő felhasználásával, a legmodernebb termelési módszerekkel készített alkoholos és alkoholmentes termékek és hozzájuk kapcsolódó kiegészítők forgalmazása, melyek élvezeti értékükön és presztízs státuszukon túl fontos szerepet játszhatnak a kulturált és felelősségteljes alkoholfogyasztásban. Számunkra alapvető fontosságú a minőség és a felelős fogyasztás, ezért tevékenységünk során mindent megteszünk, hogy az általunk forgalmazott termékek maximálisan megfeleljenek ügyfeleink és üzleti partnereink elvárásainak.
Brandy

Ysabel Regina

Az Ysabel Regina a Petit és Grand Champagne Cognac régiókból származó VSOP konyakokból, valamint a spanyol Jerez tartományban készült és solera rendszerben érlelt Gran Reserva brandyből lett megalkotva. A végső keveréket 12 hónapig Pedro Ximenez sherryhordóban házasították.
0,7 l
42%
italnagyker

Rólunk írták