Az Ysabel Regina a Petit és Grand Champagne Cognac régiókból származó VSOP konyakokból, valamint a spanyol Jerez tartományban készült és solera rendszerben érlelt Gran Reserva brandyből lett megalkotva. A végső keveréket 12 hónapig Pedro Ximenez sherryhordóban házasították. Tehát egy spanyol-francia borpárlat koalícióról van szó. A Petit és Grand Champagne a legjobbnak számítanak a Cognac vidék régiói közül. A solera rendszerről pedig annyit érdemes tudni, hogy eredetileg a spanyol boroknál használt sztenderdizálási módszer, amelynek során a különböző korú érleléseket keverik egymással, a hordókat több sorban egymásra pakolják, és a legalsó sorból palackoznak, a legfelsőbe friss italt raknak.
Palackozás előtt faszénen szűrik, hogy még simább legyen.
Az Ysabel Regina egy fiatalos, mégis elegáns ital, amely kiválóan alkalmas long drinkek, koktélok alapanyagaként. A világ egyik leghíresebb bárjában, a londoni Nightjarban is Ysabel Reginat használnak.
Gyártó N.A.
Palackozó N.A.
Alkoholtartalom 42 % vol
Illat Kifejezetten gyümölcsös-virágos, különösen a Pedro Ximenez hordó hatását lehet kiérezni belőle: fekete csoki, kávé, mazsola. Majd a francia tölgy hatásaként utat enged a vaníliának, valamint pörkölt jegyek és némi sherry újra feltűnik.
Íz Újra érezzük azt a sima és nagyvonalú gyümölcsös-virágos karaktert, a savak szépen kitartanak.
Lecsengés Hosszú, ahol a fás jegyek a legtisztább formájukban vannak jelen.