Mind a(z) 15 találat megjelenítve

Oldalsáv mutatása
Bezár

2018 Guerilla Zöld Veltelini 0,75 l

2.100 Ft
Akár könnyű is lehetett volna, de nehéz lett. Akár sok is lehetett volna, de kevés lett. Akár fel is adhattuk volna, de nem tettük. Az eredmény a palackban. Talán így jellemezhetjük 2018-es évjáratunk egészét és innen a Guerilla név is. 2018-es Zöld Veltelini borunk megszületését több tényező nehezítette, ennek ellenére legjobb tudásunkkal és nagy odafigyeléssel igyekeztünk a világra segíteni. Válogatott alapanyagból, minimális technológiai beavatkozással, türelemmel és alázattal készítettük borunkat.
Bezár

2019 Guerilla BIO Chardonnay 0,75 l

2.500 Ft
Akár könnyű is lehetett volna, de nehéz lett. Akár sok is lehetett volna, de kevés lett. Akár fel is adhattuk volna, de nem tettük. Az eredmény a palackban. Talán így jellemezhetjük 2019-es évjáratunk egészét és innen a Guerilla név is. 2019-es Chardonnay borunk megszületését több tényező nehezítette, ennek ellenére legjobb tudásunkkal és nagy odafigyeléssel igyekeztünk a világra segíteni. Válogatott alapanyagból, minimális technológiai beavatkozással, türelemmel és alázattal készítettük borunkat.
Bezár

2019 Guerilla Zöld Veltelini 0,75 l

2.300 Ft
Akár könnyű is lehetett volna, de nehéz lett. Akár sok is lehetett volna, de kevés lett. Akár fel is adhattuk volna, de nem tettük. Az eredmény a palackban. Talán így jellemezhetjük 2019-es évjáratunk egészét és innen a Guerilla név is. 2019-es Zöld Veltelini borunk megszületését több tényező nehezítette, ennek ellenére legjobb tudásunkkal és nagy odafigyeléssel igyekeztünk a világra segíteni. Válogatott alapanyagból, minimális technológiai beavatkozással, türelemmel és alázattal készítettük borunkat.
Bio Irsai Olivér 0,75 l
Bezár

Bio Irsai Olivér 0,75 l

2.200 Ft
Irsai Olivérünk illatban közepes intenzitású, bodzavirágos jegyeket mutat. Kortyban markáns savai mellett mézes, virágos jegyek köszönnek be. Fogyasztását hal- és saláta ételekhez ajánljuk, emellett a meleg nyáresték kiváló fröccsbora.
Bezár

Bio Merlot Rosé 0,75 l

2.000 Ft
A fajtához hűen testes, tartalmas rosé készült. Illata közepes intenzitású, kedvesen gyümölcsös, várakozásokkal teli. Zamatában beköszönnek az illattól várt, elegáns savakkal megtámasztott ízjegyek, melyeket a korty lecsengése során hosszan élvezhetünk. Legszebb arcát jól behűtve mutatja. Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű száraz rosébor Ellenőrizte: Biokontroll Hungária HU-ÖKO-01
Bezár

Cabernet Sauvignon 0,75 l

2.890 Ft
Friss és ropogós Cabernet Sauvignon született. Illatában a fajtától várt jegyeken túl fekete ribiszke és leheletnyi csokoládé mutatkozik. Zamatában lendületes, vibráló savszerkezetére szépen épülnek fel az illattól várt ízjegyek, melyeket gazdag, fűszeres lecsengése során hosszan élvezhetünk.
Bezár

Chardonnay 0,75 l

1.800 Ft
Egy kis boogie. Közepesen komolykodó Chardonnay behízelgő illattal, virgonc savakkal. Spontán erjedt, finomseprőn érlelt borunk nincs túlgondolva. Adott egy jó alapanyag, sok-sok befektetett munka és „voálá” portfóliónk üdítő színfoltja.
Irsai Olivér 0,75 l
Bezár

Irsai Olivér 0,75 l

1.600 Ft3.200 Ft
Irsai Olivérünk illatban közepes intenzitású, bodzavirágos jegyeket mutat. Kortyban markáns savai mellett mézes, virágos jegyek köszönnek be. Fogyasztását hal- és saláta ételekhez ajánljuk, emellett a meleg nyáresték kiváló fröccsbora.
Bezár

Irsai Olivér Borpárlat

7.000 Ft
Irsai Olivér borpárlat alk.: 40 % (V/V) 500 ml
Bezár

Merlot 0,5 l

6.000 Ft
Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű vörösbor. Borvidékünk méltán legkedveltebb vörösbora a Merlot. Lágy, kellemes, testes és gyümölcsös. Az asztalon igazi aduász, a halételektől a füstölt húsokig könnyen betársíthatjuk. Pincénk zászlósbora, megállja helyét bármely lakoma bor sorának végén is.
Bezár

Műemlék Cuvée 0,75 l

2.500 Ft4.700 Ft
Kellemes, zamatos lecsengésű vörösbor, melyben piros és fekete húsú aszalt gyümölcsök kavalkádja érhető tetten. Kellően laza egy spontán esti borozáshoz, beszélgetéshez, ugyanakkor egy könnyed vacsora kísérőjeként is megállja a helyét.
Bezár

Olaszrizling 0,75 l

1.900 Ft3.500 Ft
Fajtajelleges, szép, visszafogott Olasz. Egészséges alapanyagból részben spontán erjedt, harmonikus bor készült. Illata behízelgő, folyamatosan újabb és újabb rétegeket feltáró. Kortyban kerek, optimális savszerkezet mellett szépen mutatja magát a fajta.
Bezár

Orsi 0,75 l

1.600 Ft3.200 Ft
Olaszrizling alapú házasítás Chardonnay-val és egy csepp Irsai Olivérrel kiegészülve. Illatában fehér virágok, kortyban pedig fehér húsú gyümölcsök (alma, körte) érhetők tetten leheletnyi mézes, propoliszos lecsengéssel. A mindennapok kellemes savszerkezetű, egyszerű vonalvezetésű nedűje.
Bezár

Peripheria 0,75 l

7.000 Ft
Peripheria névre kereszteltük nagy formátumú Merlot borunkat. Ültetvényünk 2017-es szűz termése a kitűzendő célt, és a bejárandó utat egyszerre mutatta meg számunkra. 2017-es Merlot borunk kádon erjedt, majd 2 éven át fejlődött új tölgyfa hordókban.
Bezár

Zöld Veltelini 0,75 l

2.200 Ft
Öreg tőkék termése. Közepes illatintenzitású kerek bor született, semmi tolakodás. Lassan, rétegesen nyíló, természetesen gazdag illatvilág jellemzi fehér húsú gyümölcsökkel, és a szőlőfajtára jellemző primer aromákkal. Kortyban feszes, ugyanakkor kerek ízérzetű. Szerethető, játékos savszerkezetét az illattól várt elegáns gyümölcsösség kíséri lecsengése során.