Mind a(z) 9 találat megjelenítve

2018 Guerilla Zöld Veltelini 0,75 l

2.100 Ft
Akár könnyű is lehetett volna, de nehéz lett. Akár sok is lehetett volna, de kevés lett. Akár fel is adhattuk volna, de nem tettük. Az eredmény a palackban. Talán így jellemezhetjük 2018-es évjáratunk egészét és innen a Guerilla név is. 2018-es Zöld Veltelini borunk megszületését több tényező nehezítette, ennek ellenére legjobb tudásunkkal és nagy odafigyeléssel igyekeztünk a világra segíteni. Válogatott alapanyagból, minimális technológiai beavatkozással, türelemmel és alázattal készítettük borunkat.

2019 Guerilla BIO Chardonnay 0,75 l

2.500 Ft
Akár könnyű is lehetett volna, de nehéz lett. Akár sok is lehetett volna, de kevés lett. Akár fel is adhattuk volna, de nem tettük. Az eredmény a palackban. Talán így jellemezhetjük 2019-es évjáratunk egészét és innen a Guerilla név is. 2019-es Chardonnay borunk megszületését több tényező nehezítette, ennek ellenére legjobb tudásunkkal és nagy odafigyeléssel igyekeztünk a világra segíteni. Válogatott alapanyagból, minimális technológiai beavatkozással, türelemmel és alázattal készítettük borunkat.

2019 Guerilla Zöld Veltelini 0,75 l

2.300 Ft
Akár könnyű is lehetett volna, de nehéz lett. Akár sok is lehetett volna, de kevés lett. Akár fel is adhattuk volna, de nem tettük. Az eredmény a palackban. Talán így jellemezhetjük 2019-es évjáratunk egészét és innen a Guerilla név is. 2019-es Zöld Veltelini borunk megszületését több tényező nehezítette, ennek ellenére legjobb tudásunkkal és nagy odafigyeléssel igyekeztünk a világra segíteni. Válogatott alapanyagból, minimális technológiai beavatkozással, türelemmel és alázattal készítettük borunkat.

Bio Irsai Olivér 0,75 l

2.200 Ft
Irsai Olivérünk illatban közepes intenzitású, bodzavirágos jegyeket mutat. Kortyban markáns savai mellett mézes, virágos jegyek köszönnek be. Fogyasztását hal- és saláta ételekhez ajánljuk, emellett a meleg nyáresték kiváló fröccsbora.

Cabernet Sauvignon 0,75 l

2.890 Ft
Friss és ropogós Cabernet Sauvignon született. Illatában a fajtától várt jegyeken túl fekete ribiszke és leheletnyi csokoládé mutatkozik. Zamatában lendületes, vibráló savszerkezetére szépen épülnek fel az illattól várt ízjegyek, melyeket gazdag, fűszeres lecsengése során hosszan élvezhetünk.

Irsai Olivér 0,75 l

1.600 Ft3.200 Ft
Irsai Olivérünk illatban közepes intenzitású, bodzavirágos jegyeket mutat. Kortyban markáns savai mellett mézes, virágos jegyek köszönnek be. Fogyasztását hal- és saláta ételekhez ajánljuk, emellett a meleg nyáresték kiváló fröccsbora.

Olaszrizling 0,75 l

1.900 Ft3.500 Ft
Fajtajelleges, szép, visszafogott Olasz. Egészséges alapanyagból részben spontán erjedt, harmonikus bor készült. Illata behízelgő, folyamatosan újabb és újabb rétegeket feltáró. Kortyban kerek, optimális savszerkezet mellett szépen mutatja magát a fajta.

Orsi 0,75 l

1.600 Ft3.200 Ft
Olaszrizling alapú házasítás Chardonnay-val és egy csepp Irsai Olivérrel kiegészülve. Illatában fehér virágok, kortyban pedig fehér húsú gyümölcsök (alma, körte) érhetők tetten leheletnyi mézes, propoliszos lecsengéssel. A mindennapok kellemes savszerkezetű, egyszerű vonalvezetésű nedűje.

Zöld Veltelini 0,75 l

2.200 Ft
Öreg tőkék termése. Közepes illatintenzitású kerek bor született, semmi tolakodás. Lassan, rétegesen nyíló, természetesen gazdag illatvilág jellemzi fehér húsú gyümölcsökkel, és a szőlőfajtára jellemző primer aromákkal. Kortyban feszes, ugyanakkor kerek ízérzetű. Szerethető, játékos savszerkezetét az illattól várt elegáns gyümölcsösség kíséri lecsengése során.